Om os

Hos GeekRoom.dk finder du det meste indenfor Arduino. Mulighederne er mange indenfor udvikling med Arduino og vi ønsker at kunne levere hardwaren til at føre de fleste kreative ideer ud i livet. Derfor forsøger vi at udvide vor sortiment løbende for at tilbyde hardwaren til erhvert projekt vor kunder måtte ønske. 

Hvis du mangler et produkt er du velkommen til at kontakte os og vi vil derefter bestræbe os på at kunne levere produktet i nærmeste fremtid. 

Ideen bag GeekRoom.dk opstår grundet ønsket om selv at kunne føre projekter ud i livet. Især ønsket om at udvikle et Arduino cockpit, der er fuldt ud kompatibelt med Microsoft Flight Simulator står øverst på listen. 

Mit navn er Mads Nielsen. Jeg er 25 år og handelsuddannet. Handel har optaget det meste af mit voksne liv, dog med en sideløbende interesse for elektronik og pc. Med Arduino kan jeg kombinere mine interesse for at programmere med elektronikken. 

Hos GeekRoom.dk handler vi med Arduino kompatible produkter, hvilket vil sige, at vi kan bringe prisen langt ned i forhold til andre. Samtidig vil vi opretholde kvaliteten på produktet, ved at foretage stikprøver på vores varepartier inden disse kommer i handel fra vor side. Derfor tør vi godt love at du vil være tilfreds med at lave et køb hos os.